(închide)

O nouă clinică de recuperare medicală, la Târgu-Jiu! Pacienții beneficiază gratuit de servicii medicale

 

În municipiul Târgu-Jiu funcționează o nouă clinică de recuperare medicală: Vladilor Therapy! Centrul a fost inaugurat în din decembrie 2023 și pacienții găsesc aici aparatură medicală de ultimă generație și specialiști cu vechime în domeniu, foarte apreciați! 

Vestea bună este că, începând cu 16 iulie 2024, după ce a fost încheiat contractul de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj, pacienții beneficiază gratuit de serviciile medicale oferite de specialiștii de la clinică. 

Din ce în ce mai mulți pacienți au nevoie de kinetoterapie, servicii de recuperare medicală, iar de acum încolo pot beneficia de acestea în baza unui billet de trimitere, la clinica Vladilor Therapy din Târgu-Jiu. La această clinică, pacienții beneficiază de serviciile celor mai buni profeșioniști, aparatură de ultimă generație și tratament/terapii personalizate. Începând cu 16 iulie 2024, Centrul de Recuperare Medicală VLADILOR THERAPY din Târgu-Jiu a încheiat un contract important cu Casa de Asigurări de Sănătate (CAS)  Gorj (CAS Gorj). „Aceasta este o veste excelentă pentru toți pacienții noștri, deoarece atât adulții, cât și copiii pot beneficia acum de serviciile noastre decontate de stat, în limita plafonului lunar alocat de către CNAS. Acest parteneriat ne permite să oferim acces mai facil la terapiile de care aveți nevoie pentru o recuperare eficientă și completă. Vă invităm să ne vizitați și să profitați de serviciile noastre de înaltă calitate, acum disponibile fără costuri suplimentare pentru cei asigurați. De exemplu, în cadrul fizioterapiei, realizăm terapia cu unde scurte, ce presupune utilizarea de curenți de înaltă frecvență. Aceasta ajută la încălzirea țesuturilor în profunzime și are ca efect reducerea durerii, stimularea circulației și regenerarea țesuturilor”, a spus administratorul clinicii, Loredana Magdalena Graure. Aceasta este maseur la Clinica Vladilor Therapy. 

Colaborează cu un apreciat medic

Clinica Vladilor Therapy colaborează cu un cunoscut și apreciat medic din Gorj, Dr Ion Paicu, medic primar în specialitatea Medicină Fizică și Reabilitare. De-a lungul anilor, dr Paicu a ajutat sute și sute de pacienți să își îmbunătățească starea de sănătate, să aibă o viață mai bună. Serviciile disponibile la Clinica Vladilor Therapy  sunt: Kinetoterapie pentru adulți, Kinetoterapie pentru copii, Masaj therapeutic, Fizioterapie: Electroterapie, Ultrasunet, Laser.

Detalii și programări AICI 

Galerie foto




Vizualizări: 1,229

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste