(închide)

Doctorul Ciurea, mesaj pentru gorjeni: „Dragii mei, este o bucurie enormă să vă revăd!”

 

Preotul Constantin Necula şi medicul Vlad Ciurea vor susține la Târgu-Jiu minunata conferință „Regăsirea fiinţei prin muzică, ştiinţă şi credinţă”, care va avea loc sâmbătă, 6 aprilie, în Sala Sporturilor, intrarea fiind gratuită. Unind știința și credința, dezvăluim o forță transformatoare care are puterea nu doar de a schimba vieți, ci și de a influența lumea însăși. Acesta este drumul spre vindecare și armonie, spre redescoperirea sinelui, a ființei noastre, spunea medicul neurochirurg Vlad Ciurea. 

Pe pagina sa de socializare, medicul a transmis un frumos mesaj gorjenilor care abia așteaptă să participe la evenimentul care precedă Ziua Mondială a Sănătății: 

„Dragii mei Gorjeni, pentru mine este o bucurie enormă să vă revăd, mai ales cu ocazia acestui eveniment cu totul minunat, organizat de catre Consiliul Județean Gorj, Primăria Municipiului Gorj dar și cu ajutorul Ansamblului Artistic “Doina Gorjului”. Alături de Preacucernicul Părinte Prof.Univ. Constantin Necula și de minunata jurnalistă Florentina Fantanaru vom veni în inimile dumneavoastră de gorjeni, în data de 6 Aprilie 2024, în cadrul Sălii Sporturilor din Târgul Jiu, începând cu ora 18:00, pentru o nouă conferință despre știința, credința, minuni și vindecare.  Sănătate tuturor!”, a transmis dr. Ciurea.

Vizualizări: 778

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste