(închide)

Tinerii dansatori novăceni, prezenți la Festivalul Folcloric Multietnic Internațional din Carașova

 

 Tinerii novăceni din cadrul Ansamblului "Nedeia" Novaci au fost prezenți sâmbătă, 19 octombrie 2024, la Festivalul Folcloric Multietnic Internațional ”PE MALUL RÂULUI CARAȘ”, editia a VI-a organizat de Uniunea Croaților din România, în localitatea Carașova din județul Caraș - Severin.

Acesta a fost cel de al patrulea schimb de experiență pe linie cultural - turistică între comunitatea din Novaci și comunități de croați și alte naționalități din România și din Croația.

„Mulțumim pentru ospitalitate prietenilor croați din Carașova, județul Caraș - Severin! Am fost primiți regește, încât mă închin în fața acestei comunități de croați autentici, care trăiesc prin datini pastrate cu sfințenie, atât pentru țara de origini, Croația, cât și pentru țara în care trăiesc, România! Mulțumim Uniunii Croaților din România pentru invitație! Tinerii noștri au muncit din greu pentru acest spectacol. Festivalul Folcloric Multietnic Internațional "PE MALUL RÂULUI CARAȘ" este organizat de Uniunea Croaților din România și Guvernul României”, a transmis Elena Basarabă, directorul Casei de Cultură Novaci.

Alte detalii pe https://www.facebook.com/primariaorasuluinovaci

Galerie foto


Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste