(închide)

Polițista Roberta Ungureanu a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni

 

Polițista Roberta Ungureanu din comuna Roșia de Amaradia a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Sute de persoane au participat la înmormântarea tinerei decedate tragic la vârsta de 21 de ani, ca urmare a unui accident rutier. 

"POLIȚISTA NOSTRĂ Frumoasă. Parca a fost ieri, când eram adunați toți părinții și așteptăm cu nerăbdare sa ne spuneți ca a-ți reușit sa va îndepliniți cel mai arzător vis,tot ieri parca a fost când v-am strâns la piept într-o parcare și a-ți plecat sa va bucurați de ceea ce urma sa deveniți, cu bucurie în suflet din nou ne-am unit cu toții sa va fim alături la reușita voastră, azi ne adunăm sa o conducem pe ultimul drum pe frumoasă noastră Roberta Ungureanu ,fata pe care am strâns-o la pieptul meu sa îmi alin dorul de fiul meu,nu îmi vine sa cred ca nu mai este,doamnee ce nedreptate, un copil atât de tânăr, frumos și cuminte sa plece asa devreme! Roberta nu te voi uita niciodată, vei rămâne veșnic în sufletul meu! Drum lin printre îngerii frumoasa noastră Roberta!", este unul dintre mesajele de condoleanțe. 

Și polițiștii gorjeni și-au luat rămas bun de la Roberta.  Întreaga comunitate a plâns-o, azi, pe polițista care abia îmbrăcase uniforma, de care era foarte mândră și pentru care muncise.

”Ai plecat mult prea devreme dintre noi, Roberta! Tânără, visătoare, un om exceptional și un polițist devotat. Însă pentru tine misiunea a luat sfârșit… un sfârșit tragic și prematur, mult prea greu de înțeles pentru noi. E dificil să vorbești despre colegi căzuți la datorie. Am avea atât de multe de spus, însă cuvintele sunt de prisos. În situația data, viața nu a fost nici corectă, nici demnă. Cu doliu în suflet și lacrimi în ochi, te-am condus astăzi pe ultimul drum.
Regretăm profund pierderea ta, dragă colegă! Drum lin către îngeri, Roberta!”, este mesajul polițiștilor gorjeni, pentru tânăra, care era agent în Brașov.

 

Galerie foto


Vizualizări: 531

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste