(închide)

A decedat în mod tragic la 21 de ani! Originară din Roșia de Amaradia, Roberta era polițistă în Brașov

 

O tânără polițistă originară din Roșia de Amaradia, județul Gorj, a murit în accidentul care a avut loc astăzi, vineri, 16 august 2024,  pe DN 13, din județul Brașov. Roberta Ungureanu avea doar 21 de ani și  absolvise anul trecut Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, iar acum era angajată în cadrul IPJ Brașov.  Colegii din Poliție și nu doar ei deplâng decesul tinerei polițiste care a fost implicată în accidentul de pe DN 13, din județul Brașov. Părinții tinerei muncesc în străinătate; la Roșia de Amaradia, Roberta mai avea un frate. 

„Ultima misiune pentru Roberta... Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind autospeciala marca Logan condusă de colega noastră Roberta. Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Au constatat decesul colegei noastre în vârstă de 21 de ani. Din păcate gradul de protecție pe care "autospeciala" de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim... Drum lin către îngeri Roberta!!!!”, este mesajul transmis de Sindicatul Europol.

„Primele date, obținute de la fața locului, indică faptul că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroșat autospeciala la volanul căreia se afla o tânăra agent de polițe, în vârstă de 21 de ani. Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viața”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Sute de mesaje de condoleanțe au fost transmise după aflarea cumplitei vești. „Nu vreau să cred așa ceva ai plecat prea devreme iubita mea, acum două zile ne făceam planuri ca o să ne distrăm când vi acasă, nu să te văd așa…o să-mi lipsești enorm. Dumnezeu să te odihnească în pace, prietena mea cea mai bună… O să te iubesc mereu îngerul meu!”, a transmis Cărălina Onea, o interpretă de muzică populară din județul Gorj.  „Nu pot sa cred așa ceva verișoara mea că nu mai ești printre noi! De ce tocmai tu ne-ai părăsit .Aveai o viață frumoasă și fericita !Dumnezeu să te odihnească în pace suflet frumos”, a scris verișoara polițistei.  

Galerie foto



Vizualizări: 5,368

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste