(închide)

Andrei Porei, ales preşedinte al TNL Gorj! 14 județe (1/3 din TNL România) prezente la conferința de alegeri

 

Andrei Porei a fost ales preşedinte al orgaizaţiei de tineret a Partidului Naţional Liberal Gorj, în cadrul conferinţei judeţene de alegeri desfăşurată vineri după-amiază. Au participat peste 300 de membri şi invitaţi din întreaga ţară. „O treime din reprezentanții TNL din România au fost alături de mine și de echipa tinerilor liberali într-un moment special, Conferința de Alegeri a Tineretul Național Liberal GORJ! Vă mulțumim! Vă suntem recunoscători! Vă garantăm spijinul organizatiei TNL Gorj!”, a transmis, pe pagina sa de socializare noul președinte al TNL Gorj, tânărul Andrei Porei.

Andrei Porei a preluat, în luna mai, preşedinţia interimară a organizaţiei de tineret a PNL Gorj având misiunea de a o revitaliza şi a constitui structuri teritoriale, conform unui comunicat al partidului de la acea dată.

Un mesaj plin de încurajări a transmis și președinrele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache. „Un eveniment frumos, plin de energie, de emoție, cu tineri liberali din tot județul, dar și cu invitați din întreaga țară! Felicitări, președintelui Andrei Alexandru Porei și întregii echipe a TNL Gorj pentru reușita de astăzi! O echipă puternică, numeroasă, un semnal clar că tinerii din Gorj au găsit în PNL locul potrivit să se implice direct, să nu-i mai lase pe alții să decidă pentru ei! Valul liberal creşte tot mai mare. Hai la treabă!”, a transmis, vineri seară, senatorul Ion Iordache, preşedintele PNL Gorj.

 

Galerie foto


Vizualizări: 1,355

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste