(închide)

Patru arestați după uciderea tânărului român în Marea Britanie

 

Patru tineri cu vârste între 18 și 22 de ani au fost reținuți de detectivii britanici care investighează moartea unui român de 21 de ani, Beniamin Pieknyi. Beniamin era din Uricani și a ajuns în Londra în urmă cu 2 luni. A murit după ce a sărit să-și ajute un prieten atacat de un grup de persoane. Tânărul a murit în brațele prietenului pe care încerca să-l salveze.

Vladyslav Yakymchuck, de 22 de ani, de origine ucraineană, a fost arestat primul, în cursul zilei de luni, ulterior fiind făcute alte trei rețineri, suspecții având 18 și 19 ani, relatează newhamrecorder.co.uk.

Detectivul Will Reynolds, de la departamentul Omucideri al Poliției Metropolitane, care investighează crima, le cere martorilor să se prezinte la cea mai apropiată secție. ”Presupunem că victima și un prieten s-au implicat într-o altercație cu un grup mare de tineri, înainte de a fi înjunghiată în centrul comercial. Aș dori să fac un apel tuturor celor din grupul acela de a veni pentru a sta de vorbă cu poliția”, a declarat acesta.

Vizualizări: 5,484

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste