(închide)

Un minunat concert de colinde a avut loc la Mătăsari! „A fost cu adevărat magic!”

 

Un minunat concert de colinde a avut loc la Mătăsari, acolo unde zeci de copii talentați au cântat cu bucurie în fața a sute de părinți, bunici, autorități și alți invitați. Evenimentul a avut loc la casa de Cultură din comuna Mătăsari, iar participanții au spus că au avut parte de o seară minunată! Peste 50 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 19 ani, au cântat colinde!

„A fost un concert magic de colinde! A avut loc de la orele 17:00, la Casa de Cultură din Mătăsari și ne-am bucurta de fiecare clipă”, a spus un părinte.

Totul a fost atent planificat de  Nicoleta Lazăr și Adrian Popescu. Spectacolul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Mătăsari. Nicoleta Lazăr a pregătit copiii și au făcut repetiții des, în așa fel încât în ziua spectacolului totul să iasă perfect. Și așa a fost! Miercuri seara, într-o atmosferă de sărbătoare, cei care au asistat la concertul de colinde au spus că au avut ocazia să asculte unele dintre cele mai frumoase colinde românești și internaționale, interpretate cu emoție și pasiune de către copiii din Mătăsari. „A fost o seară superbă. A fost exact cum ne-a spus doamna Lazăr, copiii talentați din comunitate au  adus magia Crăciunului în sufletele noastre!”, a mărturisit un alt spectator.

Galerie foto



Vizualizări: 2,409

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste