(închide)

Luptătorul Alexandru Mormodol, locul II la Campionatul Național U17 Lupte Greco Romane!

 

Alexandru Mormodol, elev al Liceului Tehnologic Motru, se pregătește la CSM Craiova cu antrenorul Ionel Pușcașu, un tânăr antrenor cu performanțe notabile în trecutul sau sportiv (multiplu campion național și internațional, vicecampion mondial și vicecampion european). Mormodol este pasionat de lupte de mic copil, având în palmares numeroase titluri de campion și vicecampion.

Zilele trecute, Alexandru Mormodol a participat cu mult succes la Campionatul Național Individual U17 de lupte greco romane, unde la categoria 60 kg- lupte greco-romane a câștigat încă o medalie de argint! Campionatul Național Individual de Lupte și Cupa României de U 17 au avut loc la Târgu-Mureș, aici participând  peste 400 de sportivi din toată România. An de an, rezultatele sale sunt din ce în ce mai bune! „Practic luptele de la vârsta de 9 ani. Familia mea m-a susținut și încă mă susține în sportul pe care îl practic. Am descoperit acest sport atunci când am venit la lupte alături de un prieten. Am mers cu el ca să aflu exact despre ce este vorba și am descoperit că mă atrage. A practica luptele înseamnă multă determinare, pasiune, concentrare. Este un sport care mi se potrivește! Am participat la mai multe competiții. La Turneul Internațional U17 am câștigat titlurile de campion și vicecampion. Mai exact, la categoria 52 am ieșit campion și la 48 am luat locul 2! Am ieșit și vicecampion la Balcaniadă anul trecut și anul asta am luat locul 3 tot la Balcaniadă, la categoria de vârstă sub 17 ani. Ce voi face pe viitor, va fi tot legat de sport”, spunea în primăvară,  campionul Alexandru Mormodol.

Un rezultat de excepție a obținut sportiva Simona Pușcașu din Motru! Aceasta a obținut prima sa medalie de aur la un campionat național! 

„O săptămână intensa de pregătire  nu avea cum să se încheie mai frumos decât cu cucerirea a două medalii prețioase la campionatul național de lupte U17 ce s-a desfășurat în localitatea Târgu Mureș. Așadar, sportivii  motreni ai clubuslui CSM Craiova au urcat pe podiumul national datorita ambiției și perseverentei. La categoria 53 kg lupte feminine Simona Puscasu câștigă medalia de aur chiar la prima ei participare la un campionat national de U17 (cadeți ) . Simona încheie într-adevăr anul cum nu se putea mai bine câștigând tot ce se putea câștiga anul acesta: Cupa României de u15 și u17, campionatul national de u15 și u17, campionat national u15 lupte pe plajă, campionat national u17 lupte proba parter plus o medalie de bronz la campionatul balcanic! La categoria 60 kg lupte greco-romane Alexandru Mormodol își adaugă în palmares o medalie de argint extrem de muncită după meciuri câștigate spectaculos. Felicitări copii, mulțumiri tuturor celor care au ajutat la pregătirea lor!”, a transmis antrenorul celor doi sportivi de performanță.

Galerie foto


Vizualizări: 1,541

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste