(închide)

Elevii talentați sunt așteptați la Festivalul Concurs de teatru „Sabin Popescu” Novaci! Au început înscrierile

 

De mai bine de două decenii, la Novaci este organizat un minunat festival concurs care promovează elevii talentați și pasionați, care trăiesc pentru artă! Festivalul – Concurs de Teatru ”Sabin Popescu” readuce, și de această dată, în atenția gorjenilor și a novăcenilor în special, imaginea profesorului Sabin Popescu, fost cadru didactic al Liceului Teoretic Novaci, mare iubitor al scenei, cadru didactic, regizor și actor amator.

Și anul acesta, Consiliul Județean Gorj, prin A.A.P.D.G. și C.J.C.P.C.T. Gorj, Primăria și Consiliul Local Novaci prin Casa de Cultură Novaci, Inspectoratul Școlar Județean Gorj, prin școlile participante, în parteneriat cu FAMILIA SABIN ȘI NICULIȚĂ POPESCU, Școala Gimnazială Novaci -  structura Școala Gimnazială Pociovaliștea organizează în perioada 5-6 aprilie 2024 cea de-a  XXIV-a ediție a Festivalului Concurs de Teatru "Sabin Popescu" Novaci. De asemenea, colaboratori de bază în bună organizare a festivalului sunt Liceul Teoretic Novaci și Școala Gimnazială Novaci. 

În această perioadă se fac înscrierile fie telefonic, fie  prin mesaj pe WhatsApp la nr. 0730997255, dar și pe adresa de email [email protected], persoană de contact fiind doamna prof. Elena Basarabă. Data limita pentru primirea inscrierilor este ziua de  1 aprilie 2024, ora 16.00. Potrivit organizatorilor, vor putea participa interpreți de monolog, trupe de teatru aparținând școlilor, liceelor, Palatului Copiilor Târgu Jiu sau altor instituții de învățământ sau cultură, de stat sau private, formate doar din artiști amatori. Fiecare instituție poate participa cu una sau mai multe piese de teatru, iar trupelor și artistilor premiați li se acordă diplome si trofee. De asemenea, vor primi diplome de participare toate trupele si cadrele didactice care le-au pregătit. Diplome sunt semnate de către C.J.C.P.C.T.  Gorj, ISJ Gorj și Primăria Orașului Novaci. Organizatorii transmit că Festivalul se va desfășura în sala de spectacole a Școlii Gimnaziale Pociovaliștea din Novaci!

Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0730997255 sau pe contul de Facebook „Casa de Cultură Novaci – pagina oficială”. 

  

Galerie foto




Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste