(închide)

Cetățeni din Padeș, consultații gratuite în cadrul Proiectului ABC Gorj „Grija noastră, sănătatea ta”

 

Medici profesioniști și empatici, asistenți medicali dedicați meseriei și sufletul inițiativei, doamna Rozalia Lorincz de la Asociația Bolnavilor de Cancer (ABC) Gorj au fost prezenți din nou în mijlocul oamenilor care nu au de fiecare dată acces la servicii de sănătate. De data aceasta, consultațiile au avut loc la Padeș. Ca de fiecare dată, acestea au avut loc în cadrul proiectului ABC Gorj, cofinanțat de CJ Gorj, „ABC Gorj-Grija Noastră, Sănătate TA!”. 

Echipa ABC Gorj a fost prezentă, pe 25 septembrie 2024, la Padeș pentru întâlnirea cu cetățenii și consultul pneumologic, parte din proiectul „ABC Gorj – Grija Noastră, Sănătatea Ta”, cofinanțat din fondurile bugetului județului Gorj pe anul 2024.
În teren s-au deplasat mai mulți medici: Dr. Barbu Constantin - Medic chirurg, Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, Dr. Irina Sârbu - Medic pneumolog, Spitalul de Pneumoftiziologie Runcu (Dobrița), Dr. Diana Vulcănescu - Specialist medicină fizică și de recuperare, Spitalul Dobrița, Asist. med. Claudiu Văluțanu - Spitalul De Pmeunoftiziologie Runcu, Asist. med. Stanciu Fănela - din partea primăriei Padeș și voluntara  Alina Daia. 
„Cei trei medici au efectuat consulturi medicale, oferind recomandări și tratamente acolo unde a fost necesar. Din păcate, multe persoane au fost depistate cu probleme de sănătate, însă sănătatea personală continuă să fie adesea lăsată în plan secund, după treburile casnice.
S-a întocmit un tabel cu persoanele care vor efectua ecografii și analize de sânge în perioada următoare. Grija pentru sănătate este un pas esențial pentru o viață de calitate. Continuăm să fim alături de comunitate și să promovăm prevenția!”, a spus Rozalia Lorincz, 

Galerie foto


Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste