(închide)

Ateliere gratuite pentru copiii care poartă numele Maria sau derivate ale acestuia!

 

Grădina Atelierelor „Le Charme” este un loc încântător de petrecere a timpului liber, iar duminică zeci de copii au învățat noi tehnici de realizare a unor obiecte decorative! Toate obiectele create sunt ale creatorilor, care le iau lua acasă și le pot  dărui celor dragi! Copiii pot petrece orele destinate atelierelor de creație fie în aer liber, fie în interiorul clădirii care adăpostește obiecte interesante și în care Laura Manea a creat o atmosferă potrivită pentru relaxare. Și pentru că urmează o mare sărbătoare, Laura Manea a pregătit o surpriză pentru copiii care îi vor trece pragul:  

„Ferindu-ne de razele soarelui de august, am lucrat în aer liber și ne-am relaxat, îmbinând utilul cu plăcutul! Deoarece urmează marea sărbătoare a Sfintei Marii, vă anunțăm că pe 15 august, copiii care poartă numele Maria sau derivate ale acestuia, vor beneficia de ateliere gratuite! Detalii despre modalitatea de înscriere se pot obține la numărul de telefon 0755.741.074! Vă așteptăm cu drag!”, a anunțat talentata Laura Manea.

Timpul petrecut la Atelierele de creație „Le Charme” este  apreciat de copiii participanți, aceștia revenind din dorința de a învăța și alte tehnici de realizare a unor obiecte decorative, tehnici de decorare, modalități de a recicla creativ și multe altele! Și părinții sunt încântați de activitățile pe care copiii le întreprind aici, cu Laura Manea, creatoarea brandului „Le Charme”, un om plin de imaginație, talent, răbdare.

 

 

Vizualizări: 1,275

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

Călător în Oltenia

Olteni de poveste